Вашият банер 728x90 тук

Общи условия
» Публикуването на обяви в този Сайт е напълно безплатно и не се изисква регистрация.


» УКАЗАНИЯ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ: Обявите си можете да публикувате в раздела "Публикувай обява", към която има линк във всички страници на сайта. Първата стъпка е да се избере категория на обявата според артикула, който продавате Попълването на повечето полета е задължително, за да добие Вашата обява завършен вид, а с цел тя да бъде максимално полезна за евентуалните купувачи, моля, възползвайте се от възможността да дадете изчерпателна информация за обекта на продажба в полето "Детайли". След като сте формулирали Вашата обява и я изпратите, Администратор ще я прегледа и при липса на противоречия с настоящите Общи условия тя ще бъде публикувана в Сайта. Моля, отделяйте време за проверка на написаното - запазваме си правото да не публикуваме неграмотно написани обяви. Публикувана обява не може да бъде редактирана или изтривана от Ваша страна - тя ще бъде валидна за срока, който сте посочили във формата за публикуване на обява.

» ЗАБРАНИ: Абсолютно забранено е публикуването на обяви с нецензурно и обидно съдържание. Забранено е публикуването на обяви с импулсни телефони, независимо дали това е указано. Недопустимо е повторното публикуване на една и съща обява. Не се толерира публикуването на обяви в неотговарящи на съдържанието им категории. Такива обяви няма да получат одобрение за публикуване в Сайта. Ако все пак забележите обява в някое от горните нарушения, моля, обърнете се към нас на е-поща ps3skins@abv.bg. Предварително благодарим за Вашето съдействие.

» ВНИМАНИЕ: Информацията в Сайта е публично достояние и затова съществува възможност недобросъвестни потребители да злоупотребят с нея. Ето защо в полето за контакти с продавача/подателя на обявата е задължително, същевременно достатъчно, въвеждането само на валиден е-mail адрес. Изборът да оставите и други координати за връзка е лично Ваш.

» ПРОМЕНИ В ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ: www.malkiobqvi.com си запазва правото да променя настоящите условия без предварително да известява потребителите. Новите Общи условия за публикуване на обяви влизат в сила от момента на тяхното публикуване в Сайта.