Вашият банер 728x90 тук

 
Категория: Автомобили » Автоуслуги    ID на обявата: n5TYPkd4    Видяна: 12 пъти
Публикувана: 08 Март 2018 г. 14:47    Валидност: 06 Юни 2018 г.    Срок: 90 дни
 
Безплатен монтаж в градовете - Варна, Търговище, Шумен, Разград, омуртаг, антоново, попово

СИСТЕМА ЗА GPS КОНТРОЛ И УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛНИЯ ПАРК

За използване на услугата се плаща месечна такса която зависи от броя на автомобилите и дали се кара в българия или в чужбина

таксите започват от 8 лв до 40лв без ддс .

за повече информация може да ни потърсите:886318111

Предложената GPS система е предназначена да контролира и управлява флота. Тя се основава на предаване на данни чрез GPRS (и / или SMS) и има възможност да предоставя подробна дневна, седмична или месечна информация за трафика. Измерва се разходът на гориво и / или нивото на горивото в резервоарите. Данните се съхраняват на сървър и / или се изпращат по електронен път във формата, който искате (* .pdf, * .doc, * .xls или * .xml). Измерването може да се извърши по статистически метод, плаващо проследяване или разходомери (най-точния метод). Повечето съвременни автомобили имат импулсен разходомер за входящо и връщащо гориво. Тези импулси могат да бъдат прочетени от нашите устройства, така че клиентът може да получи реални данни за разхода на гориво. Системата е базирана на WEB и позволява различни нива на достъп за проследяване на входящата и обработената информация.

Използването на UDP протокол вместо TCP, което се използва главно при предлаганите в България устройства и във връзка с най-новия ни алгоритъм (Протокол II на "Mohican"), генерира почти незначителен трафик в сравнение с други конкурентни продукти на пазара. Този нов, нетрадиционен начин на мислене, нашият уникален подход и нашият екип от професионални инженери водят до много добър резултат.

Венеризацията на обръщането ни позволи да намалим градския и извънградския трафик до невероятни 390 хиляди на месец. Всичко това е благодарение на разработването на софтуер и фърмуер и дългогодишния опит в създаването на такива системи. Използвайки вградената система "D A L L A S S Bus", водачът идентифицира драйвера. Допълнителните входове наблюдават състоянието на алармената система и наблюдават аналогов сигнал (напрежение, ток, температура, налягане и др.). Изходът...
Изпратете запитване до подателя на обявата чрез формата по-долу. Полетата обозначени със * (звезда) са задължителни.
 
Относно:
Вашият въпрос или предложение: *
Вашето Име: *
Вашият E-Mail: *
Вашият Телефон:

За да изпратите обявата на приятел, моля попълнете и-мейл адреса и името им в полетата маркирани Получател. Моля, попълнете и Вашето име и и-мейл адрес в полетата маркирани Подател.
 
Ако желаете, въведете допълнителна информация в полето Коментар / Съобщение.
 
Получател: *
E-Mail на получателя: *
Относно: *
Коментар / Съобщение: *
Вашето Име: *
Вашият E-Mail: *

Направи тази обява ВИП:

vipo n5TYPkd4 на номер 1093 (1.20лв.)

vipg n5TYPkd4 на номер 1092 (2.40лв.)

vipm n5TYPkd4 на номер 1094 (4.80лв.)


Кликнете върху снимката за да я увеличите
     
Линк »
За контакти
град Търговище,
Частно лице
359886318111
www.dmsecurity.bg
0886318111
www.dmsecurity.bg
ID на обявата: n5TYPkd4
Категория: Автомобили » Автоуслуги
Публикувана: 08 Март 2018 г. 14:47
Валидна до: 06 Юни 2018 г.
Видяна: 12 пъти