Вашият банер 728x90 тук

 
Категория: Домашни любимци » Кучета    ID на обявата: Qhh4zYxx    Видяна: 6 пъти
Публикувана: 12 Февруари 2018 г. 09:26    Валидност: 13 Април 2018 г.    Срок: 60 дни
 
Почти ПОДАРЯВАМЕ т.е. продаваме на съвсем ПРИЯТЕЛСКА цена четири масивни, стоманобетонни, корави и дебелоглави немски овчарчета - многообещаващи бъдещи елитни пазачи !

Вълчите наследници са в желязна кондиция, с вече очертаващо се масивно, респектиращо телосложение и с мерки, доста надвишаващи стандартните за породата и възрастта им. Просто израстващи бъдещи гладиатори и амазонки - да не си им насреща след десетина месеца. Още отсега вдъхват страхопочитание, а пък когато и родителите им се появат наблизо, чувството бързо ескалира до трудна за овладяване паника.
На около седем седмици са, растат заедно с родителите си на воля и простор и още от първите си дни са в ежедневен сблъсък с неподправената и сурова планинска природа между Габрово и Трявна (на около 5 км от архитектурния резерват - с. Боженци). Невъзпирани от нищо прилагат натурата и инстинктите си върху всичко, до което се докопат сред девствените околности. Без излишни ограничения, без клетки, мрежи, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози.
Вече придобиват стопански умения, излизат с майка си и се учат да пазят и пашуват стадо кози. Заедно с една белгийска овчарка и едно австралийско келпи са техни неумолими и интелигентни надзиратели и охранители.
При тези условия няма как да не са с непоклатимо здраве ! И са ! Желязобетонно здраве с буйна енергия - сякаш вместо вода пият само енергийни напитки ! Хранени са изобилно, с пълноценна натурална протеинова храна - първокласна кучешка кулинария, направо кучешко гурме. А освен това са ваксинирвани и обезпаразитявани най-стриктно според добрите ветеринарни практики.
И двамата родители са наши питомци - родословни, потомствени немски аристократи с потекло, потънало дълбоко в няколковековната история на германо-турската дружба(:- ! (Само за яснота - според преданията на местните "кинолози" (старци-всезнайковци с памет от пра-прадядовците си) - коренът на родителите идвал от по-гладкокосмести протородители на съвременните старонемски овчарки. Те били строги пазители на върволиците от...
Изпратете запитване до подателя на обявата чрез формата по-долу. Полетата обозначени със * (звезда) са задължителни.
 
Относно:
Вашият въпрос или предложение: *
Вашето Име: *
Вашият E-Mail: *
Вашият Телефон:

За да изпратите обявата на приятел, моля попълнете и-мейл адреса и името им в полетата маркирани Получател. Моля, попълнете и Вашето име и и-мейл адрес в полетата маркирани Подател.
 
Ако желаете, въведете допълнителна информация в полето Коментар / Съобщение.
 
Получател: *
E-Mail на получателя: *
Относно: *
Коментар / Съобщение: *
Вашето Име: *
Вашият E-Mail: *

Направи тази обява ВИП:

vipo Qhh4zYxx на номер 1093 (1.20лв.)

vipg Qhh4zYxx на номер 1092 (2.40лв.)

vipm Qhh4zYxx на номер 1094 (4.80лв.)


Кликнете върху снимката за да я увеличите
     
Линк »
За контакти
град Трявна, GPS-координати - N 42.917159 / E 25.403523
Частно лице
00359877355677
ladi_milev
ID на обявата: Qhh4zYxx
Категория: Домашни любимци » Кучета
Публикувана: 12 Февруари 2018 г. 09:26
Валидна до: 13 Април 2018 г.
Видяна: 6 пъти