Вашият банер 728x90 тук

 
Категория: Домашни любимци » Кучета    ID на обявата: 76zQz37Y    Видяна: 10 пъти
Публикувана: 21 Януари 2018 г. 16:16    Валидност: 22 Март 2018 г.    Срок: 60 дни
 
Почти ПОДАРЯВАМЕ т.е. продаваме на СИМВОЛИЧНА цена две масивни и корави двумесечни бебета - белгийски овчарчета. Бъдещи гладиатори, да не си им насреща след десетина месеца.

Младите терминаторчета са на около седем седмици и са перфектни представители на породата си.
Вече наблягат на пакостите почти денонощно. Растат заедно с родителите си на воля и са в ежедневен сблъсък с планинската природа между Габрово и Трявна. Невъзпирани от нищо прилагат инстинктите си върху всичко, до което се докопат. Без излишни ограничения, без клетки, мрежи, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози.
И при тези условия няма как да не са със желязно здраве ! И са ! Плюс вулканична енергия - сякаш вместо вода консумират само енергийни напитки ! Плюс първокласна кучешка кулинария и кучешко гурме.
Предстои им най-благодарната възраст за обучение и възпитание. Така че им е време вече да си търсят стопани с достатъчно широко сърце, дебели нерви и с повече обувки.

Родени са от умна четиригодишна майка-белгийска овчарка - улегнала и разсъдлива пастирка на стадо шантави кози. Заедно с едно австралийско келпи са създали истински тоталитарен режим, при който стопанисват стадото - с казармени порядки и прусашка дисциплина за вироглавите козички.
Бащата от своя страна е млад, чистокръвен и грамаден белгийски гренадир-белгийска овчарка със същото потекло като майката. Но съдбите им са диаметрално различни. Докато майката се труди като пчеличка, бащата понастоящем е градски плейбой, паркетен лъв и разглезен мързеливец някъде по морето.
Извън пастирските си задължения двойката пастири заедно с още една двойка импозантни немски овчарки императорстват над околностите и желязно респектират всеки недоброжелател на селото. И, слава богу, нашата махаличка е една от малкото, в която всичкото желязо и бакърена покъщнина са си на мястото непокътнати. (Ама да не дърпаме дявола за опашката и да са живи и здрави четириногите нинджи.)
А иначе в свободното си време са неоспорими хегемони над всичката питомна и дива фауна във и около...
Изпратете запитване до подателя на обявата чрез формата по-долу. Полетата обозначени със * (звезда) са задължителни.
 
Относно:
Вашият въпрос или предложение: *
Вашето Име: *
Вашият E-Mail: *
Вашият Телефон:

За да изпратите обявата на приятел, моля попълнете и-мейл адреса и името им в полетата маркирани Получател. Моля, попълнете и Вашето име и и-мейл адрес в полетата маркирани Подател.
 
Ако желаете, въведете допълнителна информация в полето Коментар / Съобщение.
 
Получател: *
E-Mail на получателя: *
Относно: *
Коментар / Съобщение: *
Вашето Име: *
Вашият E-Mail: *

Направи тази обява ВИП:

vipo 76zQz37Y на номер 1093 (1.20лв.)

vipg 76zQz37Y на номер 1092 (2.40лв.)

vipm 76zQz37Y на номер 1094 (4.80лв.)


Кликнете върху снимката за да я увеличите
     
Линк »
За контакти
град Трявна, GPS-координати - N 42.917159 / E 25.403523
Михайлова
00359877355677
ladi_milev
ID на обявата: 76zQz37Y
Категория: Домашни любимци » Кучета
Публикувана: 21 Януари 2018 г. 16:16
Валидна до: 22 Март 2018 г.
Видяна: 10 пъти